Vadstena Golvinteriör AB

Vi är ett GVK certifierat och väl etablerat företag som startade sin verksamhet 1986. Med våra skickliga och certifierade medarbetare kombinerar vi många års erfarenhet med nytänkande och en gedigen hantverkstradition. På så sätt kan vi trygga ett tillfredsställande resultat och nöjda kunder.

Vi arbetar med alla former av golvarbeten såsom inläggning av linoleumgolv, plastgolv, textila golv, trägolv, kakel och klinkers. Vi saluför och installerar även kompletta badrumsinredningar, utför golvslipning samt monterar olika solskyddslösningar.

Vi utför byggarbeten i alla former. Även murning och betong. 

Behöver ni Kontrollansvarig för ert bygge? Ring oss.

 Under de gångna åren har vi fått förtroendet att samarbeta med och utföra arbeten åt såväl privata-, och kommunala fastighetsbolag, landsting, byggföretag och inredare som privata konsumenter.

Genom ett nära samarbete med lokala underentreprenörer som rörmokare, målare, elektriker och ventilation har vi möjlighet att genomföra arbeten från planeringsstadiet fram till färdigt arbete.

Välkomna att höra av er med era förfrågningar.

Jonas Holmberg och Mikael Karlsson

Miljöpolicy

Vi eftersträvar en långsiktig och hållbar utveckling för människan, naturen och miljön. Denna målsättning uppnår vi genom att:

• Arbeta med miljödeklarerade produkter, följa miljölagstiftning, tillämpliga föreskrifter och övriga regler som berör företaget.

• Reducera vår avfallsmängd genom att kapa allt material på vårt lager, inte lämna kvar emballage på arbetsplatsen samt returnera överblivet material för återvinning.

• Involvera våra anställda så att de känner personligt ansvar för miljön.

• Samarbeta med våra leverantörer för en gemensam miljöpolicy.

• Rekommendera kunden riktiga och miljövänliga produkter och städmetoder.